Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Nationaal Bureau Sport Stimulering

Nationaal Bureau Sport Stimulering is een in Baarn gevestigd bedrijf dat zich inzet om sport in heel Nederland te stimuleren en professionaliseren. We willen de basis leggen voor een leven lang actief en onze expertise focust zich op kinderen in de basisschoolleeftijd.

Hoe we die basis voor een leven lang actief leggen?

Middels onze drie hoofdmerken: NBSS, Sportdocent en Sportivun. NBSS richt zich op het uitvoeren – en soms ook analyseren en vormen – van gemeentelijk sport-, maatschappelijk en sociaal beleid. Jouw rol in Bunschoten valt binnen NBSS.

Vanuit Sportdocent verzorgen gymdocenten en sportbegeleiders respectievelijk gymlessen en sportactiviteiten op scholen en BSO’s.

Belangrijk daarbij aan te merken, is dat we geen uitzendbureau zijn: de docenten en sportbegeleiders zijn bij Sportdocent in dienst en worden ingezet op verschillende klussen. Ze zijn daardoor bijvoorbeeld ook inzetbaar op activiteiten van NBSS. Of van Sportivun, ons initiatief van waaruit we onze kennis over en passie voor sport vertalen naar een breed scala aan sportactiviteiten en sportieve evenementen.

Dit varieert van sportkampen en sportdagen in schoolvakanties tot sportieve kinderfeestjes en trainingen van onze eigen voetbalschool.

Tevens ondersteunen we met Sportivun voetbal- en tennisverenigingen in de uitvoering (trainingen) en op bestuurlijk niveau (m.n. jeugdopleiding en clubkadercoaching).

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren