Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

In het sportnetwerk van Sportberoep.nl vind je de meest actuele vacatures en kandidaten.

Welkom op Sportberoep.nl, het sportnetwerk met vacatures voor professionals die werken in de sport.

Wil je werken in de sport?

Inschrijven is geheel gratis, zowel voor de kandidaat als voor de werkgever/opdrachtgever en dat zal altijd zo blijven.

Voor werkzoekenden

Kandidaten kunnen zelfstandig een profiel aanmaken en daar een cv aan toevoegen. De vacaturemelder zetten we standaard al voor je aan en je kunt deze desgewenst, net als je profiel, altijd aanpassen.
Je kunt je al inschrijven als je fysiotherapie studeert, als je bent afgestudeerd en aan het begin van je carrière staat maar ook als je al een baan hebt want er is altijd een betere baan!

In de vacaturebank zul je voornamelijk vacatures in Nederland terugvinden maar evengoed ook vacatures buiten de landsgrenzen. Je kunt ze eenvoudig terugvinden op de kaart en je kunt in je profiel aangeven of je ontvankelijk bent voor een buitenland avontuur.

Handig zoeken in ons sportnetwerk
Waar wil je aan de slag? Start met de plaats waar je graag zou willen werken en geef eventueel extra variabelen (specialismen, contracttype, etc.) in waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het systeem zet de vacatures dan automatisch in een handige volgorde.
Bekijk de eerste vacature, is deze intererssant? Je kunt eenvoudig met de pijltjes door het aanbod bladeren. Vacatures die jij interessant vindt kun je opslaan bij je favorieten als je bent ingelogd op de website.

Solliciteren
Je kunt ook solliciteren via de website, de werkgever ontvangt dan automatisch ook je cv met motivatiebrief. De werkgever ontvangt automatisch een attendering van je sollicitatie en kan deze teruglezen op de website.

Gevonden worden in ons sportnetwerk
Heb je je profiel openbaar en heb je een actief cv dan kun je ook gevonden worden door werkgevers die op zoek zijn naar een nieuwe collega. De werkgever kan via de website contact met je zoeken. Je kunt je profiel ook op inactief zetten. Werkgevers kunnen je dan niet vinden maar je kunt wel zelf op zoek naar een (andere) baan. Je kunt er ook voor kiezen om je gegevens af te schermen. Werkgevers zien wel je competenties maar niet je naam en contactgegevens.

Voor werkgevers

Werkgevers kunnen ook zelfstandig een account voor hun praktijk of instelling aanmaken en beheren. Pas wanneer het profiel volledig is ingevuld, kan er een vacature worden aangemeld.

Betaalplannen
Vacatures worden tegen betaling op de website geplaatst en verder verspreid en we bieden verschillende betaalplannen aan. U kunt kiezen voor een abonnement of een losse plaatsing met of zonder TOPJOB vermelding. Abonnementen starten altijd met een iDEAL betaling en worden daarna jaarlijks automatisch geïncasseerd tenzij u uw abonnement voortijdig heeft opgezegd.

Verspreiding van de vacature
Alle vacatures worden beoordeeld nadat ze zijn afgerekend. Dat doen we doorgaans al binnen 1 uur. Mocht uw vacature na een dag nog niet online verschijnen, neem dan even contact met ons op. De cv's kunt u direct bekijken en de vacature staat binnen een half uur automatisch zowel op onze Facebookpagina en onze Twitterpagina. Het is natuurlijk aan te raden om uw eigen vacature ook te verspreiden via Social Media, gebruik hiervoor de knoppen naast de vacature.
We mailen uw vacature ook middels onze vacaturemailer.

Zoeken in de profielen van Sportberoep.nl
Als u een vacature heeft geplaatst dan kunt u ook kandidaat-profielen bekijken en reageren op kandidaten. Hiervoor heeft u een krediet gekregen. Elke bezichtiging gaat van uw krediet af. U kunt wel meerdere malen hetzelfde cv bekijken zonder dat van uw tegoed af gaat. In uw account kunt u zien hoeveel krediet u nog heeft.

Tips bij het opstellen van de vacature
Wees duidelijk en uitgebreid bij het opstellen van de vacature. Werkzoekenden willen graag een duidelijk beeld van wat u zoekt en in de aanbieding heeft en schrijven graag een sollicitatiebrief op maat.
Plaats uw contactgegevens niet in de vacaturetekst. U voorkomt hiermee acquisitie door andere partijen en dat uw mailadres door spambots wordt opgepikt. Kandidaten die zijn ingelogd kunnen uw bedrijfs en dus contactgegevens naast de vacatures zien en ten alle tijde ook via de website direct contact opnemen.

Aanmelden Vacature plaatsen Contact
Vacature van de dag Buurtsportcoach
  • Achterhoek
  • parttime
  • hbo
  • tijdelijk
Meld me aan Vacaturemelder
Altijd op de hoogte van actuele vacatures, deel je cv en wordt zo gevonden door werkgevers