Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Optisport

Optisport brengt je in beweging!

Optisport exploiteert ruim 350 sportlocaties in Nederland en België. In onze zwembaden, fitnessclubs, ijsbanen en sporthallen brengen we elke maand ruim 1,5 miljoen mensen in beweging! Dat doen we samen met gemeenten, verenigingen, bedrijven en ongeveer 2.000 medewerkers.

Wat beweegt ons? 

Bewegen is goed voor lichaam en geest en moet voor iedereen mogelijk zijn. Het is ons doel om iedereen te laten bewegen op een manier die bij hem of haar past. Van jong tot oud. Van gezond, van minder valide tot revaliderend. Ons aanbod is heel divers en toegankelijk. Bovendien zijn onze locaties meer dan gebouwen waar je kunt sporten. Het zijn ontmoetingsplekken waar verschillende generaties en bevolkingsgroepen samenkomen. Zo houden we de samenleving gezond. En bijeen.

De TOFste plek om te werken! 

Breng jij graag mensen in beweging? En heb je interesse in een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden? Kom dan werken bij Optisport! Je kunt aan de slag als zwem- of fitnessinstructeur, horecamedewerker, schoonmaakmedewerker, servicemonteur of leidinggevende. Ook op ons hoofdkantoor in Tilburg zoeken we professionals die onze locaties ondersteunen. Onze werkwaarden zijn Team, Omdenken en Fun. Dat maakt werken bij Optisport TOF!

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren