Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Sportief Besteed Groep

In het jaar 2007 zijn wij begonnen met het organiseren van voetbaltoernooitjes voor Rijswijkse jeugd door een aantal sportievelingen. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een begrip in de regio als het gaat om sport- en beweegactiviteiten.

Er is in die jaren veel veranderd, maar ons doel is nog steeds hetzelfde: het realiseren van een gezonde en actieve samenleving waarin iedereen meedoet.

Dagelijks zetten wij de kracht van sport en bewegen in om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten. Kwetsbare groepen, zowel ouderen als jongeren, krijgen hierbij speciale aandacht.

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Missie

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

We dagen onszelf uit om de grote maatschappelijke vraagstukken van deze tijd met sport, beweging en positiviteit op te lossen. Hoe zorgen we voor minder depressie en eenzaamheid? Wat is de beste manier om overgewicht te voorkomen? En hoe zorgen we dat iedereen meedoet in onze samenleving, ook de nieuwkomers? Sportief Besteed Groep brengt energie, plezier en positiviteit en dat levert mooie resultaten, prachtige (en soms ook emotionele) verhalen en nieuwe vriendschappen tussen deelnemers op.

Visie

Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld

Wij geloven dat mensen zich beter gaan voelen door samenwerking (in projecten) of door samen te zijn. Als deze doelen worden behaald en er plezier ontstaat, krijgt iedereen nieuwe energie – en dat geldt voor zowel de initiatiefnemers/organisatoren als de deelnemers/gebruikers. Onze manier van (samen)werken richt zich op het inzetten van de kracht van onze groep én het verbinden van expertise en netwerken.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren